Пазим ли средата, в която живеем? Дори там, където отиваме,

...
 Пазим ли средата, в която живеем? Дори там, където отиваме,
Коментари Харесай

Плевенчанин: Не това не е Бруклин или Бронкс

 Пазим ли средата, в която живеем? Дори там, където отиваме, с цел да задоволим свои потребности и да си прекараме добре. На тези въпроси ни навяма обява, която срещаме във Фейсбук. Гражданин популяризира фрагменти, на които се виждат " творбите " на незнайни създатели. Грозно нашарени са се оказали стените на санитарно помещение в плевески търговски център. " Не, това не са американски квартали с висока степен на престъпност като " Бруклин " и " Бронкс ", разяснява създателят на фрагментите.

" Koмпетентните органи към този момент са известени за тези вандалски прояви, само че е редно да се запитаме и самите ние: толкоз ли е огромна към този момент неналичието на всякаква морална стойност у подрастващите? Тъжно и тъпо е. Лично аз от време на време в действителност оставам безгласен пред голямата вселенска пустош, която тлее в днешно време в нечии глави ", написа мъжът.

" Станали сме брутални в личния си град, в личната си страна... Средата, в която живеем, зависи от всеки един от нас. Щом една тоалетна не можем да опазим, какво чакаме за освен това? Въпросът опира до морал, образование и социална отговорност. И да, тази отговорност е наша, като общество, родители, жители и персони ", счита той.

Сигналът му предизвика вълна от разнопосочни реакции. За едни жители в обстановката няма нищо извънредно. Подобни драсканици има на всички места и не са нищо изключително, смятат едни. Други хори обаче са на мнение, че сходно държание е неприемливо. Вижте повече от мненията на плевенчани:

" Не разбирам кое Ви шокира? Ходил ли сте скоро в София? ", написа Христина Б.

" Ама като заловен да им плеснат 30 дни публично потребен труд и да чистят улиците, да видят елементарно ли е ", отбелязва Петя Н.

" Неграмотно и безвкусно. Само да не си мислят,че са създали изкуство. Графитите са едно, необразованите и грозни надписи са нещо друго. Надявам се тези бездарници да бъдат открити и някой да им подари речник. Но първо препарат за разчистване, че е огромна скотщина ", разяснява Адриана Н.

" Всичко е до възпитанието! Не нови тоалетни да създадат, не нови пейки и кошчета, каквото и да се направи в тази страна би трябвало да се пази. А като няма кой да пази, всичко е безсмислено! ", написа Борислава Й.

Вижте и истинската обява на Георги С.:

" Не, това не са американски квартали с висока степен на престъпност като " Бруклин " и " Бронкс ". Това са санитарните пространства на " Панорама " мол Плевен.

Koмпетентните органи към този момент са известени за тези вандалски прояви, само че е редно да се запитаме и самите ние: толкоз ли е огромна към този момент неналичието на всякаква морална стойност у подрастващите? Тъжно и тъпо е. Лично аз от време на време в действителност оставам безгласен пред голямата вселенска пустош, която тлее в днешно време в нечии глави.

Станали сме брутални в личния си град, в личната си страна... Средата, в която живеем, зависи от всеки един от нас. Щом една тоалетна не можем да опазим, какво чакаме за освен това? Въпросът опира до морал, образование и социална отговорност. И да, тази отговорност е наша, като общество, родители, жители и персони ".



 

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР